Udtalelser

 

Vi fik en fantastisk fest og en stor del af æren, skal tilfalde jer. I er nogle dejlige mennesker, super professionelle og leveringdygtige af skøn musik, som spænder vidt. DET VAR VI ALLE VILDE MED.

I er blevet rost af alle vores gæster – de var VILDE med jer og det var vi bestemt også. Det har været en dejlig oplevelse I gav os

 Tak for det og god weekend
Mvh
Bodil & Kenn Bødker
 
 _______________________________________________________________________
 
 
….vil gerne lige sige 1000 tak for en super fed aften. I satte virkelig gang i festen og det hele var bare smadder godt. I gjorde det til UG kryds og slange, de varmeste anbefalinger herfra til alle som søger et fedt band til fest. Vi havde en rigtig god bryllupsdag og aften mange tak.

Jakob Akstrup Hedegaard

 
 
__________________________________________________________________________
  Bandet fantastisk gode – alle gæsterne var på dansegulvet fra første melodi ca. kl. 00 og til kl. 02.00 hvor de holdt.Vi og gæsterne synes de var fantastik gode og spillede lige det musik vi havde håbet på. Super godt band som mange af gæsterne har spugt om hvordan de får fat i hvis de skal bruge det. Vi henviser selvfølgelig til Like 2 Dance.

Karsten & Hanne Kirk Hansen

 

_________________________________________________________________________

Tusinde tak for god og professionel musik, afstemt perfekt til en danseglad forsamling. Playlisten var dejligt varieret med mange både nye og gamle hits. Lyden både under maden og under dansen var også afstemt perfekt, mange har efterfølgende rost jer for, at der var mulighed for at snakke sammen selvom I spillede og vi andre dansede.

Vi kan anbefale jer på det varmeste.

Held og lykke frem over.

Mvh Anne-Marie og Peter Skov

 

_________________________________________________________________________

"Vi havde hyret Like2Dance til vores bryllup 22 maj 2010, på Farsø hotel. Et af bandets medlemmer var med helt fra starten og lagde en rigtigt fin ramme som "dinner musikant" - og umiddelbart efter brudevalsen tog hele bandet så over. De spillede en perfekt blanding af pop og rock fra de sidste 3 årtier - og der blev (som bandets navn også antyder) danset igennem. De har en rigtigt god lyd og mange af vores gæster har efterfølgende rost dem til skyerne. Vi vil uden forbehold give Like2Dance vores varmeste anbefalinger til enhver fest eller arrangement.                       

Casper & Nanna Guldberg Petersen."

 '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Kære Like 2 Dance¨
 

"Jeg vil hermed - endnu engang - sige Jer alle tak, for rigtig godt musik hele aftenen, ved min 40 års fødselsdag lørdag d. 29/1 2011 på Øst Vilsund gl. færgekro. Jeg havde en Super fantastisk aften, jeg nyder hver dag siden, og er så glad for, at det var Jer der spillede til min fest. I var alle med til at gøre min aften uforglemmelig, fik det hele til at fungere med den gode stemning, og i har fået meget ros af mine gæster, under og efter festen med ordene KANON MUSIK."

 
Held og lykke fremover
"Helle Bak"
 
 
 ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
 
 
TRIP TRAP

”Like 2 Dance satte virkelig gang i festen”

 
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
 
Løgstør Camping
 
"Super Danse Orkester" 

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' 

Vi fik en fantastisk fest og en stor del af æren, skal tilfalde jer.I er nogle dejlige mennesker, super professionelle og leveringdygtige af skønmusik, som spænder vidt. DET VAR VI ALLE VILDE MED.

I er blevet rost af alle vores gæster – de var VILDE med jer og det var vi bestemt også. Vi husker på jer og skal nok anbefale jer rundt omkring.

Det har været en dejlig oplevelse I gav os. Tak for det

 Med venlig hilsen

Bodil & Kenn Bødker
 
 
________________________________________________________________________
 
Like2Dance leverede virkelig en fantastisk indsats til vores bryllup i Aalborg maj 2015. Musik under maden var i top og de fik vores gæster ud på danse gulvet fra start til slut. Tak for en uforglemmelig aften. 
 
Peter & Anette Andersen 
Like 2 Dance Booking  | Tlf.: 51 20 74 27 | gaiamkk@hotmail.com